Сортуй сміття заради майбутнього!!!

Сортуй сміття заради майбутнього !

(участь Миколаївської загальноосвітньої школи № 47 у міському конкурсі "ЕКОШКОЛА РОКУ")

Самим незвичним конкурсом, у якому беруть участь учні та вчителі нашої школи, став міський конкурс «ЕКОШКОЛА РОКУ», який проводить «Всеукраїнський молодіжний рух «Let’sdoit, Ukraine» за підтримки управління освіти Миколаївської міської ради, спільно з КУ «Агенція розвитку Миколаєва» та генеральним партнером проекту компанії PepsiCo в Україні. Приваблює його практична спрямованість у залученні уваги молодого покоління українців. до екологічних проблем міста та України в цілому. За ініціативою вчителя біології та основ здоров’я Мацюти І. В. наша школа 47 приєдналась до марафону роздільного збору відходів.

/Files/images/IMG_2017-10-26 13-42-41.jpg

З чого ми почали свою роботу? Звісно, з просвітницьких заходів серед учнів школи, батьків учнів, мешканців мікрорайону, які ми назвали «Від екології природи – до екології душі»

/Files/images/VNl1TX8KLX4-2.jpg

/Files/images/hCWs2fq93eg.jpg/Files/images/G57Mc-_Xk1A-01.jpeg

Чому ми вирішили це робити? Тому що нас турбує проблема сміття, багато якого лежить під ногами. Адже це ресурс, гроші та фінансові можливості для школи. Ми помітили, що більшість людей не до кінця розуміє цінність сортування органічних та неорганічних відходів. Усі звикли викидати в пакет і забувати. Тому ми вбачаємо своїм завданням формувати в дітей та дорослих звичку з сортування сміття.

/Files/images/fe4bwpDTUHY-01.jpeg

Хай небо буде мирним, а Україна чистою! Сортуй сміття заради майбутнього!

wym-1524390342449

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.