Підсумок проведення Декади історії та правознавства

Підсумок проведення Декади історії та правознавства

В Миколаївській ЗОШ№47 з метою підвищення інтересу учнів до вивчення предметів історії та правознавства, виховання свідомих громадян України в період з 10 по 18 грудня 2015 року проходила декада історії та правознавства.

В рамках тижня було проведено правовий турнір «Я і закон»серед команд 9-А «Феміда» та 9-Б «Фортуна». Його проведення було спрямовано на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій, щоб поглибити знання дітей про їх права, зазначені в державних документах: зокрема в Конституції України. Учні відмінно справились з поставленими задачами. Перемогу отримала команда юних правознавців 9 –а класу.

В школі були випущені стіннівки учнями 9-х та 10 класу «Я маю право на…», перше місце серед яких отримав 10 клас.

18 грудня для учнів 9-11 класів в школі відбувся загальношкільний захід «Міс історія». Метою заходу було сприяти розвитку пізнавальних інтересів і здібностей, формуванню естетичної культури, вихованню поваги до жінки. В конкурсі взяли участь команда 9-а та 9-б класів та команда 10-го та 11-го класів. Учні проявили себе як ерудити в турнірах гри «Ім'я їй - жінка!», «Ці чарівні жінки», «Вгадай історичну особу» та інші, занурилися в історичні епохи в конкурсі «Історичний костюм», проявили театральне мистецтво в конкурсі - «Примхи Мельпомени». В залі царив веселий та дружній настрій. Справедливе журі визначило переможцем команду 9-х класів.

Кiлькiсть переглядiв: 361

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.