Любіть, бережіть і охороняйте природу!!!!!

Сьогодні учні 8-11 класів переглянули фільм «Дом» — документальний фільм 2009 року, результат спільної творчості всесвітньо відомого фотографа дикої природи Яна Артюса-Бертрана і режисера Люка Бессона. Фільм майже повністю складається з видів різних місць Землі з висоти пташиного польоту. Голос за кадром розповідає про екологічні катастрофи, які загрожують планеті. Весь фільм знімався з вертольоту на камеру. За 18 месяців знімальна група побувала в 53 країнах світу.

Представляв даний фільм начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради Олег Соколик, який звернув увагу учнів на проблеми не лише світового масштабу, а й проблеми нашого міста.

Люди живуть на планеті більше двох тисяч років. За цей час не завжди до природи ставилися бережливо, особливо у період бурхливого розвитку прогресу. Від цього самого прогресу висохли моря й річки, через винищення лісів порушилась гармонія у рослинному та тваринному світах, через бруд, який потрапив у воду, загинула риба у річках.

Задумайся, над словами фільму «В наше время интерес к природе предполагает интерес к человеку и его воздействию на планету».

Що ми можемо зробити? Допомагати дорослим не тільки берегти природу, але й відновлювати її. Адже природа потрібна не лише нам, але й майбутнім поколінням — усім!

Любіть, бережіть і охороняйте природу!!!!

Кiлькiсть переглядiв: 397

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.