Учні МГ№47 вшанували пам'ять Героїв, які віддали життя за Україну

Щорічно 20 лютого українці відзначають День Пам’яті Героїв Небесної Сотні. У 2024 році він проходить під гаслом «Залишаємося гідними своїх героїв».

«Слава Україні! Героям слава!». Це гасло актуалізувалося під час Майдану. Понад десять років тому. День Героїв Небесної Сотні – це жалобний день, але він не про смерть, а про героїчну боротьбу, самопожертву, готовність українського суспільства захищати незалежність України.

З метою вшанування пам’яті учасників Революції Гідності в Миколаївській гімназії № 47 було проведено інформаційні хвилинки для учнів 6-9 класів «День Героїв Небесної Сотні». Під час заходу учні подивилися тематичну презентацію, яка супроводжувалася кадрами найтривожніших подій Майдану, прослухали вірші «Намалюйте нам день», «Герої не вмирають», вшанували пам’ять загиблих захисників України піснею «Пливе кача».

/Files/images/1_kondratva_23-24/FB_IMG_1708967844214.jpg

/Files/images/1_kondratva_23-24/FB_IMG_1708967880905.jpg

Також діти та педагоги гімназії долучилися до Всесвітньої тихої акції «Ангели пам'яті»: вшанували пам'ять всіх, хто віддав життя за Україну під час Революції Гідності та Героїв російсько-української війни. Ангели символізують душі загиблих борців за свободу та перемогу світла над темрявою!

Кiлькiсть переглядiв: 7

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.