Посвята в старшокласники ЗОШ № 47

В нашій школі є багато гарних традицій. Одна з них – посвята в старшокласники. На початку навчального року до дружньої родини старшокласників приєднуються учні 8-х та 9 класів. Відбулось це свято і в цьому навчальному році.

24 вересня, у теплий сонячний осінній день учні 8-х, 9-го та 11-го класів зі своїми вчителями вирушили до лісопаркової зони, де відбулось багато цікавих подій. Після привітання команд хлопці і дівчата змагались, взявши участь у веселій спортивній естафеті. Потім команди дружно шукали сховані скарби. Ще було приготування смачної козацької каші на вогні, переломлення хліба, багато рухливих ігор, і навіть танці під соснами!

/Files/images/1_kondratva/posvyata/изображение_viber_2020-09-26_14-28-59.jpg

/Files/images/1_kondratva/posvyata/изображение_viber_2020-09-24_16-14-53.jpg

Час сплинув швидко і непомітно, бо був заповнений цікавими завданнями для класних команд, під час яких вони проявили кмітливість, дружність, згуртованість, взаємодопомогу. Втомлені, але повні позитивних вражень, учні повертались додому. Наша шкільна родина поповнилась новою когортою старшокласників. Бажаємо всім нових звершень і творчих злетів у новому навчальному році!

Галерея "Посвята в старшокласники 2020"

Кiлькiсть переглядiв: 372

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.