МІСТ ЄДНАННЯ В ДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

/Files/images/z06-KjIkKTA.jpg

У рамках тижня англійської мови в ЗОШ № 47 був проведений ряд заходів: відкриті уроки вчителів англійської мови, виставка творів англійського письменника В. Шекспіра, перегляд фільмів англійською мовою.

/Files/images/8SS0wUdfA80.jpg

Протягом тижня англійської мови, з метою поглиблення знань учнів про культуру та традиції англомовних країн, у школі проводились квести для перевірки граматичних навичок учнів 5-8 класів. У 9-11 класах були проведені уроки, присвячені пам’яті видатного англійського драматурга Вільяма Шекспіра. Вихованці школи виконували різні завдання за творчістю та фактами з життя письменника.

/Files/images/uRaSDLcFu4I.jpg

Уроки англійської мови також були присвячені вивченню спорту, традиційної кухні та особливостям проведення вільного часу дітьми у Великобританії. Учні восьмих класів переглядали фільми та відео-інтерв’ю дітей із міст США та Британії про особливості навчання в американських та британських школах. Також учням було запропоновано підготувати відеоінтерв’ю про свою школу та надіслати учням британських шкіл. Монтаж та зйомки відео планується зробити протягом грудня. Учителі англійської мови провели відкриті уроки, що були присвячені культурі англомовних країн та адаптації їх традицій в Україні.

/Files/images/IMG_5587.jpg

/Files/images/IMG_5491.JPG

/Files/images/IMG_5546.JPG


У Міжнародний день англійської мови відбувся захід «Міст єднання».

/Files/images/NUIpJxOe5Ts.jpg

/Files/images/meN4sWRso7o.jpg

/Files/images/3jXSJecfg_4.jpg

/Files/images/a6b_EtNGPg8.jpg

/Files/images/qtlDRGp_slI.jpg

Метою заходу було звернути увагу учнів на важливість вивчення англійської мови для успішної та освіченої людини. У заході взяли участь учні всієї школи.

Наскрізною ідеєю об’єднання всіх учасників мосту була ідея миру в усьому світі. Кожний клас підтримав цю ідею своїм висловлюванням:

One planet.

One race.

One heart.

No wars.

No blood.

Peaceful sky.

Peaceful Earth.

We all are sisters and brothers.

We are all one.

Let’s unite together to make a peaceful world.

Peace soon will come to stay.

School 47 for the Peaceful World.

/Files/images/UoCZ2gz53u0.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.